Syksyn viimeinen Barokin labyrinteissä -konsertti siirtyy keväälle

Matkustusrajoituksista ja yleisötilaisuuksien järjestämismahdollisuuksiin liittyvistä epävarmuuksista johtuen Barokin labyrinteissä -konserttisarjan marraskuun konsertti siirretään keväälle 2021. Konsertissa kuullaan kapellimestari Kaapo Ijaksen johtamaa, kotimaisista vanhan musiikin osaajista koottua Parbarock Ensemblea, joka esittää Isä-Bachin ja hänen poikiensa musiikkia.

Päätökseen johti tämänhetkisen koronaviruksen kiihtymistilanteen lisäksi erityisesti se, että parin konsertin taiteilijan siirtyminen asuinmaistaan muualta Euroopasta Suomeen on epävarmaa. Lentoja on peruttu ja matkustusrajoitusten tiukentuminen edelleen on mahdollista.

”Tilanne on nyt niin epävarma, että emme voi ottaa riskiä tämän marraskuun konsertin osalta. Meille on kuitenkin tosi tärkeää, että tämä konsertti saadaan pidettyä heti kun se on mahdollista, tästä on tulossa tosi hieno kokonaisuus. Tällä hetkellä suunnittelemme konsertin siirtämistä alkuvuoteen. Seuraamme tiiviisti tilanteen kehittymistä”, toteaa Barokin labyrinteissä -konserttisarjan taiteellinen johtaja Anna Rainio.

Barokin labyrinteissä -sarjan seuraavasta konsertista tiedotetaan heti uuden päivämäärän varmistuttua.